Οι μπλε θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και οι κόκκινοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους την Ασημίνα
Απών θα είναι ο Γιώργος Λιανός για λίγο καιρό από το Survivor κι έτσι την παρουσίαση θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.
Σήμερα θα ανακοινωθεί από τον ίδιο ένα μεγάλο έπαθλο αφού το ιδιωτικό του αεροπλάνο θα παραλάβει τους νικητές για να τους μεταφέρει με τον ίδιο στο Μαϊάμι για διασκέδαση. Οι μπλε θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες με το έπαθλο να αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Οι Κόκκινοι πλέον θα αγωνίζονται χωρίς την Τζο ενώ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί και η Ασημίνα.
Ο στίβος μάχης δείχνει να είναι ιδιαίτερα δύσκολος αφού χρειάζεται ταχύτητα και δύναμη. Οι πληροφορίες οι οποίες βέβαια δεν επιβεβαιώνονται λένε ότι νικητές θα είναι οι κόκκινοι.
Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις
- Ιταλία: Σημαντική αποφυγή τραγωδίας για αεροπλάνο με 480 χλμ/ώρα μετά την απογείωση
- Δραματική κατάσταση στη Γάζα με αναγνώριση των νεκρών – Ελάχιστοι έχουν ταυτοποιηθεί λόγω έλλειψης DNA
- Πρώτη νίκη για την Παρτίζαν με διπλό στη Βιτόρια
- Η Χάποελ Τελ Αβίβ σκαρφαλώνει στην κορυφή με θρίαμβο επί της Παρί
- Άκρως ζωδιακό: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια [Σάββατο 18.10.2025]