Συγκινεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τα είχαμε πει όλα, στεναχωριέμαι που δεν έζησε παραπάνω»

“Περάσαμε πολύ δύσκολα δυόμιση χρόνια, με πολλά νοσοκομεία, εγχειρήσεις… όλα έχουν γράψει μέσα μου”, εξομολογείται ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε ανοιχτά για τη ζωή του στο περιοδικό ΟΚ! σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ράπτη. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που είναι μέλος της ομάδας της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον πόνο της απώλειας της μητέρας του, καθώς και για το πώς τον επηρεάζει κάθε αναφορά της στις καθημερινές του στιγμές.

propoli

«Τα είχαμε πει όλα, στεναχωριέμαι όμως που δεν έζησε παραπάνω. Ο μπαμπάς «έφυγε» 5 χρόνια μετά. Είδε εγγόνια από τον αδελφό μου, τα δικά μού όμως όχι», δηλώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον θάνατο των γονιών του.

«Ήταν και οι δύο από πάμφτωχες οικογένειες. Ερωτεύτηκαν, κλέφτηκαν στο χωριό και ήρθαν στην Αθήνα χωρίς μία. Άρχισαν να δουλεύουν για να ζήσουν. Ο μπαμπάς ταξί και η μάνα μου καθάριζε σκάλες. Θυμάμαι ότι σφουγγάριζε και με είχε στο πλατύσκαλο», περιγράφει αμέσως μετά ο παρουσιαστής συγκινημένος.

«Δούλευα κι εγώ μεροκάματο. Έκανα το σερβιτοράκι τα Σαββατοκύριακα σε μια ψησταριά εκεί στο Χαλάνδρι, μετά έπλενα αυτοκίνητα σε ένα βενζινάδικο. Δεν μου έλεγε κανείς να δουλέψω. Μάθαμε να δουλεύουμε και δεν μας τρομάζει ποτέ η δουλειά», συνεχίζει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πάντα συγκινείσαι όταν μιλάς για τους γονείς σου, ακόμη και στον αέρα, όπου υποτίθεται ότι έχεις καλύτερο έλεγχο του συναισθήματος.

«Δεν έχω τον έλεγχο, δεν μπορώ να το κάνω. Περάσαμε με τη μάνα μου 2μιση χρόνια πολύ δύσκολα, με πολλά νοσοκομεία, εγχειρήσεις… και όλα έχουν γράψει μέσα μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: «Ποτέ δεν ήμουν απέναντι στα κανάλια με τα οποία συνεργαζόμουν»

Loading