Συναρπαστική συνάντηση πρωταγωνιστών και θαυμαστών του «Stranger Things» στην Ιταλία

Συναρπαστική συνάντηση πρωταγωνιστών και θαυμαστών του «Stranger Things» στην Ιταλία

Την πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Stranger Things» θα προβάλει το Netflix με ειδική εκδήλωση στο Φεστιβάλ Κόμικς και Παιχνιδιών Λούκα (Lucca Comics & Games) της Ιταλίας.

Οι πρωταγωνιστές Φιν Γούλφχαρντ, Γκάτεν Ματαράτσο, Κάλεμπ ΜακΛάφλιν, Νόα Σναπ και οι δημιουργοί αδερφοί Ντάφερ θα παραστούν σε συγκέντρωση θαυμαστών. Αυτή η συγκέντρωση θαυμαστών είναι η πρώτη εκδήλωση τέτοιου είδους που ανακοινώθηκε πριν από την κυκλοφορία της μεγάλης επιτυχίας.

Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου, ακολουθούμενο από το δεύτερο στις 25 Δεκεμβρίου και το φινάλε της σειράς στις 31 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το Variety, δεν αναμένεται προς το παρόν να προβληθούν πλάνα από το «Stranger Things» στη συγκέντρωση.

Loading

Play