«Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπά και αποκάλυψε για ποιο λόγο θύμωσε πάρα πολύ όταν πήγε στην κηδεία της.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video«Ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή και αυτοί οι άνθρωποι είναι αθάνατοι. Θύμωσα πάρα πολύ στην κηδεία της Ειρήνης Παπά. Η Ειρήνη Παπά για μένα δεν είναι μία ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία. Είναι εθνικός θησαυρός που έγινε παγκόσμιος. Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.
Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε επίσης: «Όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη τραγωδό του κόσμου, όταν έχει υποκλιθεί ο πλανήτης, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παρευρεθείς. Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν, εμείς θα έπρεπε να το δείξουμε και να την τιμήσουμε, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».
Πηγή:zappit.gr
Δείτε επίσης: Τάκης Ζαχαράτος: Με συγκινεί το «γειά σου ρε Τάκαρε» στο δρόμο
![]()
