Τα έπιπλα σαλονιού που θα ανανεώσουν το χώρο σου

Τώρα που μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι, αξίζει να του δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή και να το ανανεώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα μέσο που θα μας βοηθήσει σε αυτό είναι τα έπιπλα σαλονιού, επιλέγοντας μοντέρνα σαλόνια και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα κομμάτια.

Πάμε να δούμε μερικά κομμάτια που θα φέρουν την κομψότητα, την άνεση και την υψηλή ποιότητα στο χώρο σου!

propoli

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν οι άνετες και εντυπωσιακές πολυθρόνες. Aποτελούν μια μοναδική διακοσμητική πρόταση, που αναβαθμίζει την αισθητική, αλλά και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου. Ανακάλυψε πολυθρόνες σαλονιού δερμάτινες και υφασμάτινες, με vintage ή μοντέρνα αισθητική. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σου, όπως με μηχανισμό relax, μπερζέρες σε κλασσικά χρώματα, μαύρη και γκρι, αλλά και μοντέρνα χρώματα, όπως κίτρινο, τριανταφυλλί και navy blue.

Επίσης ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν και τα τραπεζάκια σαλονιού, που είναι πρακτικά και θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο χώρο σου. Τα ίδια αποτελούν υπέρκομψες coffee table προτάσεις, σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια, που συνδυάζουν το εκλεπτυσμένο στυλ με την ασύγκριτη λειτουργικότητα. Μπορείς να βρεις μια μοναδική συλλογή από τραπέζια και τραπεζάκια σαλονιού, σε διάφορα στυλ, μεγέθη και σχήματα, και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα σου αλλά και στις ανάγκες του σπιτιού σου.

Μια μεγάλη γκάμα σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις εσύ τις κατάλληλες διαρρυθμίσεις για ένα χώρο άνετο και ζεστό, για σένα και τους αγαπημένους σου. Μπορείς να βρεις όλα τα είδη, όπως ζιγκόν, γωνιακά αλλά και κεντρικά τραπεζάκια.

Αν θέλεις κι εσύ να αλλάξεις το σαλόνι του σπιτιού σου, επισκέψου την ηλεκτρονική σελίδα Istikbal Kimerland και επίλεξε κομμάτια υψηλής ποιότητας, για κάθε γούστο και προτίμηση. Βρες τα καλύτερα έπιπλα, με άμεση αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και πανελλαδικά!

Loading