«Δε φιλοδοξώ να πεθάνω πάνω στο σανίδι»
Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη στον Alpha με αφορμή τη συνέχιση της καθημερινής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο επερχόμενο τέλος της καλλιτεχνικής του διαδρομής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είμαι καθόλου από τους ηθοποιούς που θέλουν ως την τελευταία στιγμή της ζωής τους να βρίσκονται πάνω στο σανίδι ή σε ένα τηλεοπτικό πλατό. Δεν φιλοδοξώ να πεθάνω πάνω στο σανίδι ούτε καν σε ένα τηλεοπτικό πλατό».
«Πιστεύω ότι δεν είναι μακριά ο καιρός που θα τα παρατήσω και θα σταματήσω να ασχολούμαι με το άθλημα» συμπλήρωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε και η Πηνελόπη Πιτσούλη η οποία και τόνισε πως ο «Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι πια… Πλατανιώτης και έτσι δεν ασχολιόμαστε στο σίριαλ με την υπόθεση του».
Δείτε επίσης: Σασμός: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής αποκαλύπτεται
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
![]()
