Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γιάννης Σερβετάς, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος
Σε ανάρτησή του στα social media, εξομολογείται πως λόγω του COVID δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί ούτε στην κηδεία του στενού του φίλου και συνεργάτη, Βασίλη Δέλιου.
«Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι, τώρα κόλλησα και εγώ και δε θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος. Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα. Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ, στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση», έγραψε στην ανάρτησή του ο Βασίλης Σερβετάς.
Δείτε επίσης: Λία Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Τα κορίτσια κρύβονται στα καταφύγια, ενώ τα αγόρια θέλουν εκδίκηση»
- Σημαντική συνέντευξη Τύπου από τους αδελφούς Αγγελόπουλους στις 9 Ιουλίου
- Βελτίωση των λαϊκών αγορών: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον Κυρίζογλου
- ΠΑΟΚ: Εξελίξεις στην κατασκευή του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη
- «Μόντσου Ροντρίγκεθ: Η ευτυχία του πρώτου παιδιού και η μετάβαση στην Ολλανδία»
- Γκρεγκ Τέιλορ: «Η αγάπη του κόσμου με ώθησε να ενταχθώ στον ΠΑΟΚ»