Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο σκηνοθέτης Βασίλης Λώλος, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία.
Ο γνωστός σκηνοθέτης, που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με την ΕΡΤ με θέματα της Ηπείρου και άλλων περιοχών της βόρειας Ελλάδας, δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Η ΕΡΤ αποχαιρέτισε τον στενό συνεργάτη της γράφοντας:
«Αγωνιστής, μαχητής, πάντα στην πρώτη γραμμή δύσκολων και επίπονων ρεπορτάζ. Χαρούμενος και γελαστός, με πάθος για το καλύτερο πλάνο, για να αποθανατίσει τη σκηνή, για να δώσει την τέλεια εικόνα. Τον αποχαιρετάμε με αγάπη και σεβασμό και θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη μας ως δάσκαλος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τους συνεργάτες και τους φίλους του».
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 6.497 νέα κρούσματα – 35 θάνατοι – 239 διασωληνωμένοι
- Εντυπωσιακή Μόντσα: συνέτριψε με 4-0 την Κάλιαρι και πήρε βαθιά ανάσα
- Τριπλός εορτασμός στη Θεσσαλονίκη: η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών τίμησε τις μεγάλες επετείους
- Αποκάλυψη για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη: Ραντεβού με ανηλίκους μέσω εφαρμογών και πληρωμές σε crypto
- Champions League: Ο Φλικ επιβεβαίωσε ότι επιστρέφει ο Ραφίνια ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν
- Σοκ στα Ιωάννινα: Πέντε όλμοι σε κάδους απορριμμάτων, πίστευε ότι ήταν παλιά εργαλεία
![]()

