Θρίαμβος της ταινίας «Sinners» στα Βραβεία Ηθοποιών

Θρίαμβος της ταινίας «Sinners» στα Βραβεία Ηθοποιών

Η ταινία «Sinners» του Ράιαν Κούγκλερ θριάμβευσε στα Βραβεία Ηθοποιών το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας το κορυφαίο Βραβείο Καλύτερου Καστ, ενώ ο πρωταγωνιστής της, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, αναδείχθηκε Καλύτερος Ηθοποιός σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο.

Ο Κούγκλερ έγινε ο πρώτος δημιουργός που οδηγεί για δεύτερη φορά ταινία του στην κορυφή, μετά την επιτυχία του «Black Panther» το 2018.

Σύμφωνα με το Variety, η 32η τελετή απονομής φιλοξενήθηκε στο Shrine Auditorium & Expo Hall του Λος ‘Αντζελες με οικοδέσποινα την Κρίστεν Μπελ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Netflix, τιμώντας τις κορυφαίες ερμηνείες σε μικρή και μεγάλη οθόνη που επιλέχθηκαν από τα μέλη του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το Βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου για το «Hamnet», ενώ ο Σον Πεν τιμήθηκε με το αγαλματίδιο Β΄ Ανδρικού Ρόλου για τη ερμηνεία του στο «One Battle After Another». Η Έιμι Μάντιγκαν απέσπασε το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για το «Weapons».

Loading

Play