Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

propoli

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα και θα συνεχίσει να επηρεάζει αυτή την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 18/2. Η ανάγκη σου για τους άλλους ή το να αφιερώνεις χρόνο σε ανθρώπους και έργα σε βοηθά να διώξεις το άγχος. Αυτή η διέλευση τείνει να αποδυναμώνει τους στόχους καριέρας ή του σχεδίου ζωής. Αυξάνει επίσης το ενδιαφέρον σου να βρεις χαρά, να συνδεθείς ή να συνεισφέρεις. Μπορεί να δικτυώνεσαι και να κοινωνικοποιείσαι περισσότερο από το συνηθισμένο. Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάτι που κατ’ επέκταση ενισχύει την αυτοεκτίμηση σου.

Ταύρος

Ο Ήλιος κατευθύνεται στο πιο ορατό μέρος του χάρτη σου σήμερα για μια διαμονή μέχρις τις 18/2. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να προσθέσεις περισσότερη δομή στη ζωή σου, κυρίως θέτοντας λογικούς στόχους. Θα φέρεις περισσότερη δύναμη και προσωπικότητα στη δημόσια ή επαγγελματική σου ζωή. Το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με την επαγγελματική ή κοινωνική σου θέση, τη γνώμη των άλλων για εσένα ή την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Εσύ και κυρίως οι επιδόσεις σου ξεχωρίζεις περισσότερο από το συνηθισμένο. Εφόσον οι ανάγκες σου για έγκριση είναι ισορροπημένες και μετριασμένες μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα χρήσιμο σκοπό.

Δίδυμοι

Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι ισχυρές κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου, καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος του Ήλιου. Με τη μετάβαση του στον τομέα του πνεύματος σου ελκύεσαι περισσότερο από ψυχική και σωματική εξερεύνηση τις επόμενες εβδομάδες. Νιώθεις πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης. Είναι μια ισχυρή περίοδος που διαρκεί μέχρι τις 18/2 για την καλλιέργεια του πνεύματος σου και τη διεύρυνση των ψυχικών σου εμπειριών. Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, βιβλία, θέματα, μελέτες, προορισμοί, πολιτιστικές δραστηριότητες και συνδέσεις με άτομα με διαφορετικές ιδέες κι προοπτικές μπορούν να εστιαστούν εντονότερα.

Καρκίνος

Με την ευθυγράμμιση του Ήλιου- Πλούτωνα νωρίς σήμερα, ένα φως λάμπει στις σχέσεις και τις προσκολλήσεις σου. Κάνε ένα σχέδιο για να έχεις περισσότερη επίγνωση του εαυτού σου και να λύσεις τα περίπλοκα προβλήματα στις πιο στενές σου σχέσεις. Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας σου για ένα μήνα διαμονής και είσαι σε εξαιρετική φόρμα για εστιασμένη προσοχή σε έργα και σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι μια εποχή που λαχταράς λίγα περισσότερα στη ζωή σου ή μπορεί να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή στάση και έτσι να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη και ισχυρότερη αίσθηση προσωπικής επιτυχίας.

Λέων

Στόχευσε στην ειλικρίνεια και πάλι σήμερα. Με την τελική ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, λαμβάνεις ισχυρά μηνύματα με το τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις και να μεταμορφώσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας προχωρούν μπαίνοντας στον τομέα της συνεργασίας σου. Ο Ήλιος θα διασχίσει αυτόν τον τομέα μέχρι τις 18/2, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη σου για άλλους ιδιαίτερα ενός συντρόφου. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου. Αυτή η διέλευση σε προκαλεί να βρεις μια ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και διαμονής ή δέσμευσης.

Παρθένος

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να κάνεις αλλαγές που σε ενδυναμώνουν. Η ανάπτυξη σου εξαρτάται από την εξάλειψη των ανθυγιεινών προσκολλήσεων. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να υπάρχει μια προηγούμενη εμπειρία που δε θέλεις να επαναλάβεις η οποία μπορεί να σε παρακινήσει τρομερά να κάνεις βελτιώσεις. Εάν κρατάς κάτι που σε οδηγεί σε ένα καλό μέρος στρέψε το προς όφελος σου. Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 18/2, οι στόχοι υγείας και φυσικής κατάστασης και η εργασία ή η καθημερινή ρουτίνα θα εστιάζονται περισσότερο. Τα χρονοδιαγράμματα, οι συνήθειες και η οργάνωση αποκτούν μεγαλύτερη σημασία, καθιστώντας τις επόμενες εβδομάδες ιδιαίτερα χρήσιμες για τη φροντίδα των λεπτομερειών.

Ζυγός

Βρίσκεις πιο εύκολα τρόπους και επινοείς στρατηγικές για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή σήμερα. Ταυτόχρονα προχωράς, καθώς ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Τον επόμενο μήνα θα αντλήσεις έμπνευση για δημιουργικές προσπάθειες, χόμπι και ειδικές σχέσεις. Ο Ήλιος θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 18/2 και είναι μια στιγμή για να γιορτάσεις και να εκφράσεις ταλέντα, τις ικανότητες και τις στοργές σου. Είσαι περισσότερο διαθετημένη από το συνηθισμένο να προσεγγίσεις και να αναζητήσεις σχόλια και ενίσχυση τις επόμενες εβδομάδες. Η απόλαυση και η έκφραση του εαυτού σου με ικανοποιητικούς, συγκινητικούς τρόπους μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο.

Σκορπιός

Μπορεί να σε απασχολήσει ιδιαίτερα μια συγκεκριμένη ιδέα ή θέμα σήμερα. Επίσης σήμερα, ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μέχρι τις 18/2, μπορεί να υπάρξουν ισχυρές υπενθυμίσεις για τις ρίζες, τα θεμέλια και τους στενότερους δεσμούς σου. Φέρνεις θεραπεία, τελειοποίηση και οργάνωση στη ζωή του σπιτιού και τις οικογενειακές σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Είναι επίσης μια στιγμή να έρθεις σε στενή επαφή με ότι έχεις στην καρδιά σου. Δεν είναι ο πιο περιπετειώδης ή εξερχόμενος κύκλος στο ταξίδι του Ήλιου στο χάρτη σου, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την εδραίωση μιας αίσθησης ταυτότητας, άνεσης και αυξημένης αυτογνωσίας.

Τοξότης

Στόχος να έρθεις σε επαφή σήμερα με τις βαθύτερες επιθυμίες και φιλοδοξίες σου, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα. Με λίγη ειλικρίνεια στον εαυτό σου μπορείς να συνδεθείς με σημαντικούς στόχους. Επίσης ο Ήλιος κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, αναδεικνύοντας τις συνδέσεις, τις σκέψεις, τις σπουδές και το μυαλό σου μέχρι τις 18/2. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να μάθεις νέα πράγματα. Επειδή τα ενδιαφέροντα σου και οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά, η εστίαση είναι πρόκληση, αλλά η διασταύρωση μπορεί να σε εξυπηρετήσει εξαιρετικά. Τις επόμενες εβδομάδες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη επίγνωση του τι χρειάζεται επισκευή, θεραπεία και βελτίωση με το περιβάλλον, τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Αιγόκερως

Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα, βάλε στόχο να επικεντρωθείς στα πράγματα που μπορείς να κυριαρχήσεις και απέφυγε να υποκύψεις στην πίεση να τα κάνεις όλα γρήγορα. Υπάρχει ένταση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου, αλλά πρόσεξε την τάση να επικεντρώνεσαι στα προβλήματα. Καθώς ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στο ζώδιο σου, νιώθεις περισσότερη δύναμη και έτοιμη να κάνεις μακροχρόνιες βελτιώσεις. Τόσο ο Ήλιος όσο ο Πλούτωνας φεύγουν από το ζώδιο σου και περνούν σήμερα στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Σημείωσε ότι ο Πλούτωνας θα επιστρέψει για τελευταία φορά στο ζώδιο σου αργότερα. Είναι μια καλή στιγμή για να βασιστείς σε πρόσφατες ιδέες και ανακαλύψεις. Μέχρι τις 18/2 απολαμβάνεις μια υπέροχα προσγειωμένη διέλευση από τον Ήλιο και μπορείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά πάνω από τον Πλούτωνα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα λίγο πριν περάσουν και οι δυο στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει τα πιο βαθιά θαμμένα συναισθήματα, τους φόβους και τις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεις τρόπους να ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου σήμερα και θα μείνει μαζί σου μέχρι τις 18/2, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τη διορατικότητα σου. Είσαι στο πιο αξιοσημείωτο και αποτελεσματικό σου επίπεδο κατά τη διάρκεια αυτής της ετήσιας διέλευσης. Εάν θέλεις να κάνεις θετικές αλλαγές στην εικόνα σου αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις.

Ιχθύες

Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα στον τομέα της φιλίας και των ιδανικών σου σήμερα, ρίχνοντας φως στις φιλοδοξίες καθώς και στους φόβους σου σε αυτούς τους τομείς. Αυτό μπορεί να σε παρακινήσει να επανορθώσεις, να συνδεθείς ή να ξεκινήσεις εκ νέου. Και ο Ήλιος και ο Πλούτωνας προχωρούν σήμερα. Ο Ήλιος εισέρχεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου ρίχνει φως στην ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικά, μη υλικά και συναισθηματικά θέματα μέχρι τις 18/2. Είναι μια καλή στιγμή για να συγχωρήσεις τους άλλους και να αφήσεις εκείνα τα πράγματα που δε χρειάζεσαι πια. Οι αποφάσεις μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Όποιος με αγαπάει, θα με αγαπάει και με περισσότερες ρυτίδες και με γκρίζα μαλλιά»

Loading