«Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα», λέει η Ίλντα Κρόνι.
Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ίλντα Κρόνι. Το μοντέλο που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε, μεταξύ άλλων για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

«Ήταν λίγο δύσκολα με τον κορονοϊό, νόσησα κι εγώ, έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Έτρωγα σκόρδο για κάποιες μέρες για να μην εξελιχθεί, να μην έχω πυρετό, να μην έχω κάτι άλλο… Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα».
Δείτε επίσης: Νίκος Ψαρράς για ΜeToo: «Στενοχωρήθηκα που δεν μίλησε κόσμος και από άλλους χώρους»
- Διάσωση 61 μεταναστών νότια της Κρήτης: Δύο επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας
- Συνελήφθη καταζητούμενος από την Ίντερπολ για δολοφονία Έλληνα στην Αυστραλία το 1999 στο Αίγιο
- Σημαντικές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν στην Αθήνα
- Κυρ. Βελόπουλος: Η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος «συμπεριλαμβάνει διευκολύνσεις για τις business των κολλητών του πρωθυπουργού»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

