Τραϊάνα Ανανία: «Καταράστηκα τον σύντροφό μου όταν τον έπιασα επ΄ αυτοφώρω με άλλη»

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε για τις φοβίες της και αποκάλυψε ότι παλιότερα είχε καταραστεί σύντροφο που τον είχε πιάσει επ΄ αυτοφώρω με άλλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου και είπε σχετικά με αυτό: «Τον έπιασα με μια γνωστή μου, και τον καταράστηκα. Τον καταράστηκα εκείνη την στιγμή, αλλά επειδή δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν τις εννοώ παράλληλα και νιώθω πολλές τύψεις όταν το κάνω.

propoli

Αυτό που γνωρίζω σε εμένα είναι ότι έχω εξάρσεις, έχω ξεσπάσματα, αλλά αν δεν ζητήσω συγγνώμη, μέσα στο επόμενο λεπτό θα έχω πεθάνει στις τύψεις. Βγαίνουν κάτι νύχια τα οποία είναι από άλυτα θέματα δικά μου από την παιδική μου ηλικία».

«Έχω θέματα πολλά γενικά» δήλωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Εγώ επειδή έχω μια γενικότερη φοβία με τους ανθρώπους, όταν αντιλαμβάνομαι ότι είναι απειλητικό το περιβάλλον, βγάζω νύχια. Δεν θα γίνω επιθετική, είναι κάτι άλλο, περίεργο».

«Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω. Στην Ελλάδα κάποιοι περιμένουν να γίνεις 60 χρονών για να κοιτάξουν τον εσωτερικό σου κόσμο» ανέφερε τέλος, η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε επίσης: Σε ρυθμούς Eurovision το Just the 2 of Us

Loading