Τριαντάφυλλος κατά Βασάλου: «Λυκοφιλίες, μη μου λέτε για αληθινή φιλία εδώ πέρα»

“Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις;“, ρωτάει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και ο Φίλιππος Ιωάννου απολαμβάνουν τις κοινές τους διακοπές. Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο περιοδικό ΟΚ, η παρέα φαίνεται να περνάει υπέροχα. Όταν η Φελίσια Τσαλαπάτη αναφέρθηκε στην ένωσή τους, ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε άμεσα.

propoli

«Ναι, δένουνε και κάνουνε λυκοφιλίες. Πολύ ωραία. Έλα μωρέ τώρα, πού είναι η αληθινή φιλία εδώ πέρα; Πού είναι οι φιλίες οι αληθινές; Είναι αληθινή φιλία τώρα αυτό, έτσι νομίζεις; Είναι απλά “βρεθήκαμε, θα περάσουμε ωραία”. Όπως κι εγώ, αν βρεθώ σε ένα νησί με δυο τρία παιδιά μπροστά και θα κάνουμε παρέα», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Τριαντάφυλλε, σε έχει επηρεάσει η πανσέληνος. Είσαι αρνητικός, γιατί;», αναρωτήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι αρνητικός, είμαι πολύ θετικός με θετική ενέργεια, αλλά μη μου λέτε για αληθινές φιλίες τώρα».

Δείτε επίσης: Σοκ στην showbiz: Βαριές κατηγορίες εις βάρος διάσημης τραγουδίστριας – Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων

Loading