Τσιμτσιλή σε Παπανώτα | «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

Μια συζήτηση αναφορικά με τον ηλικιακό ρατσισμό ξεκίνησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας στη σημερινή εκπομπή του «Ηappy Day» με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Νίκου Μουτσινά.

«Όταν ήμασταν στο Κους-Κους, με έλεγε παππού και ήμουν 34 χρονών» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Μουτσινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Καμιά φορά μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα».

«Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάρα πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει στην τηλεόραση, γιατί τον αγαπάει ο κόσμος και κάνει νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δε μπορείς να κάνεις. Ξαφνικά φαντάζεστε, να πω, γιατί άκουσα κάποιους να λένε “θα κάνω ότι θέλω”, ότι θα βάλω ποδιά και θα κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Εννοούσα ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κτλ… γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση που δεν είπα. Δεν ήταν θέμα ηλικίας γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος» σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας επαναφέροντας το θέμα της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

propoli

«Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι σε αυτή τη δουλειά να τηρούμε και μια δεοντολογία; Αρκεί να την ξέρουμε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ολοκληρώνει αυτή τη συζήτηση λέγοντας: «Είδες όμως ότι η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν μπήκε χθες».

Loading