Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει υποψήφια στις εθνικές εκλογές

Με ποιο κόμμα συστρατεύεται η Τζώρτζια Κεφαλά και ποιοι οι λόγοι που την έπεισαν να πει το “ναι“;

Την απόφασή της να κατεβεί υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η frontwoman των Μπλε, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να πει το «ναι» και να δοκιμάσει την τύχη της στην πολιτική.

propoli

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που «έφυγε» από παραλείψεις και ασυνεννοησίες… όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία… ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά της η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», αποκάλυψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είπε κλείνοντας στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά. Σημειώνεται πως η τραγουδίστρια παραβρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και στην επίσημη συνάντηση των υποψηφίων με την Πλεύση Ελευθερίας, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Shaya: «Ο γιατρός μου είπε… δεν ξέρω καν αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου»

Loading