Αμέσως μετά το λαμπερό τελικό του DWTS, η Βίκυ Καγιά, όπως και όλοι οι συντελεστές παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις – Δείτε τι απάντησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια
Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που το Dancing with the stars έφτασε στο τέλος του, αλλά και το ενδεχόμενο του να επιστρέψει και πάλι στην επόμενη σεζόν του GNTM.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγια:
“Νιώθω πολύ χαρούμενη για τον τελικό του DWTS γιατί βλέπω ότι όλοι βελτιώθηκαν και αγάπησαν τον χορό μέσα από όλο αυτό. Όσον αφορά το κομμάτι του GNTM δεν το έχω σκεφτεί καν, θα πάμε μέχρι το τέλος του Μαϊου με το Shopping Star και μετά βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν θα ήθελα να γυρίσω και το γεγονός ότι έφυγα ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και κάτι που είχα σκεφτεί αρκετά… Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα κοιτούσα ποτέ, με ενδιαφέρει να περνάω καλά”
- Σοβαρή ανησυχία των BRICS για τις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- Στα Νέα της Τετάρτης: Παγίδες αισθητήρων απλώνονται σε όλο το Αιγαίο
- Η Όκλαντ Σίτι αποκόμισε βαθμό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς
- Συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: Οι κύριες συζητήσεις μεταξύ των δύο ηγετών
- Πτώση 2% στις τιμές του χρυσού