ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Ζαχαράτος: «Το ότι σατιρίζεις έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμάς» (vd)

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Παντού» ήταν σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος, με το δημοφιλή σόουμαν να ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα σχετικά με τη σάτιρα.

Καταρχάς, ο κ. Ζαχαράτος αναφέρθηκε στη φημολογούμενη κόντρα με την Μελίνα Ασλανίδου, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, με κλασική απόδειξη το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του σόου που παρουσιάζει την περασμένη Κυριακή κι ερμήνευσαν μαζί το «Τι σου ‘κανα και πίνεις».

propoli

Όσον αφορά τη σάτιρα και την ενόχληση κάποιων από αυτήν, ο κ. Ζαχαράτος ήταν σαφής: «Η σάτιρα θέλει έναν σεβασμό και θέλει και ένα μέτρο. Δεν μπορείς να τον πυροβολήσεις αυτόν που έρχεται να σε δει. Μπορεί να έχω ξεφύγει και εγώ κάποιες φορές, ειδικά στις αρχές. Η σάτιρα είναι ένα “όπλο” που μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει σε σένα. Έχω ζητήσει συγγνώμη από άνθρωπο που έχω σατιρίσει».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Το ότι σατιρίζεις έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμάς. Για να σατιρίσεις κάποιον πρέπει να έχει κάτι, να ενδιαφέρει το κοινό, εσένα και να έχει κάτι, να έχει… σφραγίδα. Δεν έχω εμμονή με τους ανθρώπους που σατιρίζω. Είναι ο θίασός μου και τους τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Το ότι θα σατιρίσω στη σκηνή για να γελάσουμε είναι άλλο κομμάτι, από το κομμάτι ότι ο Ζαχαράτος ως άνθρωπος που σέβεται την καριέρα του άλλου. Την εκτιμώ απεριόριστα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Λ. Νάργες: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον μπαμπά της (pic)

Loading