Η Boston Dynamics έχει γίνει ευρέως γνωστή λόγω των videos των ρομπότ της, όπως τα Spot και Atlas
Τώρα επανέρχεται με νέο βίντεο του δίποδου Atlas, το οποίο επιδεικνύει τις δυνατότητές του στο parkour. Οι κινήσεις που κάνουν τα ρομπότ είναι εξαιρετικής ακρίβειας και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτό που βλέπει λόγω του όγκου και του βάρους του ρομπότ (150 κιλά). Σίγουρα οι κινήσεις δεν έχουν την ανθρώπινη χάρη, αλλά η μίμηση των κινήσεων είναι εξαιρετική.
Το parkour είναι η τέλεια δοκιμή για την ομάδα του Atlas στην Boston Dynamics, για να πειραματιστεί με νέες συμπεριφορές.
Σε αυτό το video τα ανθρωποειδή ρομπότ μας επιδεικνύουν πόσο αθλητικά είναι, διατηρώντας την ισορροπία τους σε μία πληθώρα απαιτητικών ενεργειακά ασκήσεων που αλλάζουν συνεχώς. Άλματα, δοκοί ισορροπίας και τούμπες, δείχνουν πώς ωθούμε τον Atlas στα όρια του για ανακαλύψουμε την επόμενη γενιά κινητικότητας, αντίληψης και αθλητικής νοημοσύνης.
Δείτε επίσης: Μαθητές δημιουργούν εφαρμογή για γυμναστική (Robot Birds)
- Ενεργειακή προστασία των ΜμΕ ζητά ο Βασίλης Κορκίδης – «Η Ευρώπη διασπάται και οι ΜμΕ πληρώνουν τα σπασμένα»
- ΕΒΕΘ και ΕΚΕΤΑ υπογράφουν σύμφωνο συνεργασίας με αιχμή τη σύνδεση έρευνας και επιχειρηματικότητας
- Η Ελλάδα ανέβηκε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών της FIFA και είναι 58η
- Θεαματική υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του ΑΠΘ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με έκπληξη τον Νίκο Γκάλη
- Χαϊδάρι: Λήξη συναγερμού μετά την απομάκρυνση της χειροβομβίδας από το πάρκο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

