Αύριο, Τετάρτη 22 Μαϊου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στη ρύθμιση των έως 120 δόσεων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.
Όσοι επιθυμούν να ρυθμίσουν χρέη θα μπαίνουν στο efka.gov.gr σε προκαθορισμένο πεδίο και θα υποβάλλουν την αίτηση. Στην συνέχεια θα βάζουν τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ του και θα μπορεί να δουν την οφειλή τους, ενώ θα ενημερώνονται ότι θα υπάρξει διπλό κούρεμα, της βασικής οφειλής κατά 55% και των προσαυξήσεων κατά 85%.
Εν συνεχεία θα εμφανίζεται το τελικό ποσό και ο αριθμός των δόσεων και θα πρέπει να επιλέξουν αν συμφωνούν και αποδέχονται την ρύθμιση.
![]()
