Καταβολές αναδρομικών από e-ΕΦΚΑ για 47.055 συνταξιούχους την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025. Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025, θα γίνει η καταβολή αναδρομικών ποσών σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν. 5018/2023. Τα ποσά αυτά αφορούν το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαρτίου 2023 και θα πιστωθούν σε 47.055 δικαιούχους συνταξιούχους.
Οι δικαιούχοι περιλαμβάνουν αυτούς που λαμβάνουν μέρισμα από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης. Επιπλέον, κατά την εκκαθάριση έχουν προκύψει τα εξής στοιχεία:
– 7.318 περιπτώσεις συνταξιούχων που έχουν ήδη λάβει αναδρομικά και χρήζουν επανελέγχου.
– 17.419 περιπτώσεις συνταξιούχων, για τις οποίες το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης είναι μηδενικό, γεγονός που σημαίνει ότι δεν προκύπτει καταβολή αναδρομικών.
Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ συνεχίζει να εργάζεται με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη καταβολή των συντάξεων και των αναδρομικών ποσών στους δικαιούχους.
Πηγή περιεχομένου: in.gr