Ανασχηματισμός – Τ. Θεοδωρικάκος: «Μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών»

Τη θέση του υπουργού Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αντικαθιστώντας τον Κώστα Σκρέκα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα δοθεί μάχη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

 «Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή να μου αναθέσει τα κρίσιμα καθήκοντα του υπουργού Ανάπτυξης. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης. Συντονίζοντας τη δράση των υπηρεσιών και τη συνεργασία με το καταναλωτικό κίνημα, τους πολίτες και την υγιή επιχειρηματικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

propoli

Στην συνέχεια προσθέτει… «Ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά».

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του ναυαγοσώστη

Loading