Ανατιμήσεις καυσίμων στα νησιά: Βενζίνη κοντά στα 2,3 ευρώ το λίτρο στις Κυκλάδες

Ανατιμήσεις καυσίμων στα νησιά: Βενζίνη κοντά στα 2,3 ευρώ το λίτρο στις Κυκλάδες

Η αύξηση των τιμών των καυσίμων έχει σοβαρές επιπτώσεις στα νησιά, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες. Η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει σχεδόν τα 2,3 ευρώ το λίτρο, γεγονός που ανησυχεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Πολλοί ταξιδιώτες, προκειμένου να αποφύγουν τις υψηλές τιμές, επιλέγουν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματός τους πριν επιβιβαστούν στα πλοία. Αυτή η πρακτική δείχνει την ανάγκη για οικονομία, καθώς οι ανατιμήσεις επηρεάζουν άμεσα τα έξοδα μετακίνησης.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι φοβούνται ότι οι αυξημένες τιμές θα αποθαρρύνουν τους επισκέπτες. Η τουριστική περίοδος είναι κρίσιμη για την οικονομία των νησιών, και οι ανατιμήσεις στα καύσιμα μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play