Επιχειρηματική αποστολή θα συνοδεύσει τον υφυπουργό ΥΠΕΞ Κ. Φραγκογιάννη στην Πρίστινα τον Σεπτέμβριο

Επίσκεψη στην Πρίστινα θα πραγματοποιήσει το διάστημα 4-5 Σεπτεμβρίου 2024, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

propoli

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τον υφυπουργό θα συνοδεύει επιχειρηματική αποστολή με στόχο την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών με έμφαση στους τομείς της ενέργειας/ΑΠΕ, τουρισμού, τροφίμων και πρώτων υλών αυτών και φαρμακευτικών προϊόντων.

Την 5η Σεπτεμβρίου 2024, η αποστολή θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα συνδιοργανώσουν η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ (Enterprise Greece), το Εμπορικό και Βιομηχανικό  Επιμελητήριο Αθηνών με το Kosovo Investment & Enterprise Support Agency και το Εμπορικό Επιμελητήριο Κοσόβου, με στόχο τη δικτύωση των ελληνικών εταιρειών μέσω Β2Β συναντήσεων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής που θα βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 στις 13:00, στην αγγλική γλώσσα.:  https://forms.gle/4PW3RR9TmpX9TFvN9

Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Enterprise Greece.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading