Ο Διονύσης Ατζαράκης πήρε συνέντευξη από τον… Μέγα Αλέξανδρο και τον ρώτησε αν ήταν ομοφυλόφιλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νέο βίντεο ξαναχτυπά ο γνωστός κωμικός Διονύσης Ατζαράκης στο κανάλι του στο YouTube με πρωταγωνιστή αυτήν τη φορά τον… Μέγα Αλέξανδρο.

Το βίντεο έρχεται μετά των καταιγισμό αντιδράσεων που προξένησε η σειρά που προβλήθηκε στο Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο και το φιλί του με τον Ηφαιστίωνα. Έτσι ο γνωστός κωμικός επιχειρεί μέσω της συνέντευξης να μάθει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Μέγα Αλέξανδρου. Ο Διονύσης Ατζαράκης κάθετε μπροστά από τον καλεσμένο του με έναν φραπέ και ένα κομπολόι στο χέρι και τον ρωτά αν «γυαλίζει το δόρυ».

propoli

Ο Μέγας Αλέξανδρος (Λευτέρης Ελευθερίου) τού απαντά χωρίς να κρύψει την αμηχανία του και χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνουν οι «όροι» που χρησιμοποιεί ο Νεοέλληνας που έχει απέναντί του. Παράλληλα, ο κωμικός δε διστάζει να τον υποβάλλει και σε συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα πιστοποιήσουν ή μη αν ήταν ομοφυλόφιλος.

Στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» λέει ο Διονύσης Ατζαράκης και ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντά: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» ανταπαντά ο κωμικός, με τον «Μέγα Αλέξανδρο» να φεύγει φανερά πλέον εκνευρισμένος από το πλατό.

Δείτε επίσης: Σήμερα η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι στη Μόσχα

Loading