Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια με το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας και του «ΜΠΑΣΟΚ»

«Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι»

Τα πρώτα παπούτσια με το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε χθες με βίντεο στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

propoli

«Επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας!» έγραψε στη δική του ανάρτηση για τα παπούτσια ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο.
Σε ανάρτηση που έκανε στα social media είπε ότι πρόκειται για ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μάλιστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι προς πώληση.

«Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησα το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι», ανέφερε ο Γιάννης Λουλούδης, αποκαλύπτοντας ότι έφτιαξε τρία ζευγάρια. Το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι νούμερο 46 και το δεύτερο ο γιος του, Κωνσταντίνος, νούμερο 45.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής των παπουτσιών είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και αποφάσισαν να φτιάξουν τα παπούτσια και να τα πάνε στο Μαξίμου.

«Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση», αναφέρει ο Γ. Λουλούδης στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων flowerkickz σε Αθήνα και Ρόδο αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας ότι «πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε τα πιο αποκλειστικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τρία χρόνια, σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ, τα αποκαλούμενα ΜΠΑΣΟΚ.

Loading