(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Αυτό το νούμερο έχει πέραση στον κόσμο» γράφει ο Χ. Χωμενίδης για τον Στ. Κασσελάκη

Ο Χ. Χωμενίδης τοποθετείται κατά του Στ. Κασσελάκη – «Αυτό το νούμερο έχει πέραση στον κόσμο»

Ο Χ. Χωμενίδης τοποθετείται κατά του Στ. Κασσελάκη ασκώντας του σκληρή κριτική , αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Αυτό το νούμερο έχει πέραση στον κόσμο».

propoli

«Σήμερα ο Σύριζα μεταλλάσσεται με ταχύτητα ιλιγγιώδη σε ένα αλλόκοτο τσίρκο. Ανοίγει τις διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίων για τις ευρωεκλογές και εκδηλώνουν ενδιαφέρον οι πιο απροσδόκητες φάτσες. Κάποιοι που έχουν κάνει καρριέρα στα μεσημεριανάδικα της τηλεόρασης. Ο γιος ενός επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, ολίγον ηθοποιός, ολίγον παίκτης ριάλιτι, καλοφτιαγμένο -ούτε συζήτηση- το παλικάρι πλην εύκολα θα υποψιαζόσουν ότι απλώς είδε φως και μπήκε» γράφει ο Χ. Χωμενίδης στην capital. gr.

Και συνεχίζει: Και όμως… Αυτό το νούμερο -δεν θα φοβηθώ τη λέξη-, που οι πολιτικές του θέσεις είναι από αφελέστατες μέχρι εξοργιστικές, που έφτασε σε σημείο να υποστηρίξει την ευγονική, “θέλουμε με τον Τάιλερ δυό γιούς που να μας μοιάζουν”, αυτό το νούμερο κάνει γκελ! 

Μάλιστα, ο γνωστός συγγραφέας προειδοποιεί την κυβέρνηση , η οποία όπως δηλώνει «επαναπαύεται στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων» Αποτελεσματικά, «διαμορφώνεται ένας καινούργιος αντισυστημισμός, πιο ύπουλος, πιο επικίνδυνος από ό,τι έχουμε ζήσει ποτέ στο παρελθόν» όπως αναφέρει.

Loading