Η αναπάντεχη συνάντηση Παπαδάκη – Αυτιά στο Μέγαρο Μαξίμου και η θερμή αγκαλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Μόλις ολοκληρώθηκε η μαγνητοσκόπηση της συνέντευξης του πρωθυπουργού, σημειώθηκε μια αναπάντεχη συνάντηση εντός του Μεγάρου Μαξίμου. Συγκεκριμένα, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς! Σημειώνεται πως ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα η επίσημη ανακοίνωση του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο μετατίθεται για σήμερα.

propoli

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά, με τον πρώτο να εύχεται καλή επιτυχία στην πολιτική, πλέον, σταδιοδρομία του δεύτερου και ακολούθησε διάλογος, παρουσία του πρωθυπουργού.

Το DEBATER εξασφάλισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο από την αναπάντεχη αυτή συνάντηση και παρουσιάζει αποκλειστικά την στιχομυθία που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ των έμπειρων δημοσιογράφων και παρουσιαστών:

– Γιώργος Αυτιάς:«Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε».

– Κυριάκος Μητσοτάκης:«Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή» (απάντησε στον Γιώργο Αυτιά).

– Γιώργος Αυτιάς:«Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο».

– Γιώργος Παπαδάκης:«Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;», ρώτησε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» τον Γιώργο Αυτιά.

«Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός», απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: «Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι» και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο – Η συνάντηση Γιώργου Παπαδάκη με τον Γιώργο Αυτιά

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Γιώργος Αυτιάς ανακοινώνεται σήμερα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μια υποψηφιότητα που «ακούγεται» εδώ και αρκετό καιρό, αλλά που πλέον οριστικοποιείται με πάσα επισημότητα.

Loading