Ο Κασσελάκης έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση, που τέθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου, έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε – «Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στον Στέφανο Κασσελάκη τα εξής: «Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…».

propoli

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιοΔεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε.

Αφού ευχαρίστησε την εκπομπή έβγαλε το ακουστικό του και αποχώρησε – μέσα σε χειροκροτήματα – πριν τελειώσει η ζωντανή σύνδεση και η συνέντευξη στο Mega.

«Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Loading