Όλγα Δάλλα: «20 γυναίκες έχουμε υποστεί bullying από την Κωνσταντοπούλου – Έδωσε τη θέση μου στον Μπιμπίλα, ο Καραναστάσης έχει ψυχοσωματικά»

Όλγα Δάλλα: «20 γυναίκες έχουμε υποστεί bullying από την Κωνσταντοπούλου – Έδωσε τη θέση μου στον Μπιμπίλα, ο Καραναστάσης έχει ψυχοσωματικά»

Νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε η Όλγα Δάλλα, κατηγορώντας ευθέως την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για «bullying».

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7 της Θεσσαλονίκης, η Όλγα Δάλλα με ειρωνικό τόνο δήλωσε ότι «είμαστε 20 γυναίκες που βγήκαμε πρώτες στις περιφέρειές μας και μας καρατόμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που… νοιάζεται για τις γυναίκες».

Παράλληλα, η κ. Δάλλα την κατηγόρησε για υποκλοπές, υποστηρίζοντας ότι συνεργάτης της κατέγραψε συνομιλία τους χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Λόγω αυτού, όπως είπε, ήρθη η βουλευτική της ασυλία.

Ο Μπιμπίλας και ο Καραναστάσης

Η Όλγα Δάλλα είπε πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου την προσέγγισε πριν από επτά χρόνια, όταν η τελευταία προσέγγισε το κίνημα «Δεν πληρώνω» ενάντια στους πλειστηριασμούς. Το 2023 στις εκλογές του Μαΐου η Όλγα Δάλλα ήρθε πρώτη βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών με 6.168 σταυρούς, ωστόσο στις εκλογές του Ιουνίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου την έβγαλε από τη λίστα, τοποθετώντας τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Με καλεί στο γραφείο της και μου λέει “γλυκούλα μου, δεν ήξερα ότι ήθελες να κάνεις κοινοβουλευτικό έργο”. Και εγώ τρελάθηκα εκείνη τη στιγμή, και της λέω “Ζωή, μαζί μιλούσαμε, να μου αναθέσεις τον τομέα των ΑΜΕΑ. Σε παρακαλώ τώρα, τι είναι αυτά που λες”» ανέφερε.

Όπως κατήγγειλε, ο επίσης βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, «δεν εμφανίζεται στη Βουλή», καθώς, «όπως έχει πει σε συνέντευξή του, έχει ψυχοσωματικά προβλήματα».

«Δεν πάει στη Βουλή καθόλου, καθόλου, καθόλου. Αν δείτε την εικόνα των εδράνων στην Ολομέλεια, είναι πέντε άτομα μονίμως. Ο κύριος Καραναστάσης έχει ψυχοσωματικά, το έχει πει στη συνέντευξή του, και δεν αντέχει να είναι εκεί μέσα», τόνισε.


Loading

Play