Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος, βάζοντας στο επίκεντρο τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο αγροτικό. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΦ, που έχει συνταχθεί με το κυβερνών κόμμα, άφησε αιχμές στον τηλεοπτικό αέρα για τη διαχείριση του ζητήματος.
Ούτε από τα δικά της παιδιά δεν καταφέρνει να βρει υποστήριξη η κυβέρνηση
Ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Αγροτικού Συλλόγου Καλλιεργητών Ενεργειακών Φυτών (ΠΑΣΚΕΦ), που έχει συνταχτεί με το κυβερνών κόμμα, δεν δίστασε να αδειάσει, εμμέσως, στον τηλεοπτικό αέρα, την κυβέρνηση για τη διαχείριση του αγροτικού, θέλοντας να πει αλήθειες.
Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι
Ο Στ. Λίτος θυμήθηκε (OPEN) την περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας: Επί Τσίπρα πληρωνόμασταν στην ώρα μας. Να λέω τις αλήθειες και έτσι είναι. Ήμουν αντίθετος με τον Τσίπρα, με την πολιτική του, αλλά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ μας πλήρωνε στην ώρα του. Και σκάνδαλα δεν είχαμε. Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια ήταν τα λόγια του αγροτοσυνδικαλιστή που μάλλον δεν ήχησαν καλά στο κόμμα της Πειραιώς.
Ξεκινούν οι δίκες
Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει για διαχρονικές παθογένειες, βαραίνει πρωτίστως την γαλάζια παράταξη με ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις προβεβλημένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης.
Θυμίζουμε πως για τις 2 Οκτωβρίου έχει οριστεί η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα, στις 27 Οκτωβρίου του Χρήστου Μπουκώρου, για τις 30 του ιδίου μηνός η δίκη Μάξιμου Συνετάκη και για τις 12 Δεκεμβρίου η δίκη του Κώστα Σκρέκα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
