Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Μαρίας Μανούκα είναι τα ικανότατα στελέχη της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Σε έναν πολιτικό αγώνα που στοχεύει στην πραγματική αλλαγή ενός δήμου πολύπαθου, μια παράταξη χρειάζεται δυνατό επικεφαλής, αλλά και ικανότατους υποψηφίους.

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου αντιμετωπίζει σημαντικότατα προβλήματα, τα οποία η τωρινή διοίκηση δεν έχει κατορθώσει να επιλύσει, απόρροια -πιθανότατα- της ανικανότητας πολλών στελεχών.

propoli

Αντιθέτως, η Μαρία Μανούκα διαθέτει πλήθος ικανότατων υποψηφίων στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», έχοντας διαλέξει έναν διαφορετικό δρόμο για να πορευτεί. Είναι γεγονός ότι ο συνδυασμός περιλαμβάνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, από τους πιο έμπειρους μέχρι τους πιο νέους, οι οποίοι έχουν όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους, φέρνοντας ταυτόχρονα φρέσκες ιδέες.

Φυσικά, η επιλογή των υποψηφίων δεν έγινε τυχαία, καθώς -όπως προαναφέρθηκε- στόχος είναι η επόμενη μέρα να βρει τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου πολύ πιο ισχυρό. Άλλωστε, τα βιογραφικά των στελεχών που βρίσκονται στο πλάι της Μαρίας Μανούκα αποτυπώνουν επακριβώς τις δυνατότητες που διαθέτει ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά. Ο τόπος έχει ανάγκη από αλλαγή, και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο από ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα για Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: «Φτιάχνουμε έναν καλύτερο κόσμο για τους καλύτερους μας φίλους»

Loading