Αυγενάκης: «Ενωμένοι να δώσουμε από κοινού νέες μάχες»

Μήνυμα ενότητας για το παρόν και το μέλλον έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης, στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πόμπια.

propoli

Η δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Η 28η Οκτωβρίου αποτέλεσε την αφετηρία ενός μεγάλου αγώνα, που μας άφησε μια πολύτιμη παρακαταθήκη όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η Ελλάδα ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στις δυνάμεις του φασισμού που προσπάθησαν να ισοπεδώσουν τις ανθρωπιστικές αξίες της Ευρώπης, δίνοντας γενναίες μάχες για την αρετή και το δίκαιο, την υπεράσπιση του Έθνους και της Πατρίδας.

Οι Έλληνες ενωμένοι, αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, για το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας, και τα κατάφεραν. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους κι ας αποτελέσει η φετινή επέτειος ανάχωμα ενάντια στα φαινόμενα λαϊκισμού που πληθαίνουν στην Ευρώπη.

Αποτελεί χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα του αγώνα για ελευθερία, αλληλεγγύη, δημοκρατία. Σήμερα, οφείλουμε όλοι μας ενωμένοι να δώσουμε από κοινού νέες μάχες για να ξεπεράσουμε τη βαθιά, πολύπλευρη κρίση που διανύουμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα μπροστά».

Loading