Αυγενάκης: «Θα δουλέψουμε από την πρώτη μέρα»

«Με απόλυτο σεβασμό στεκόμαστε απέναντι σε όλους τους Έλληνες πολίτες, και σε όσους μας ψήφισαν και σε όσους δεν μας ψήφισαν ή πιθανόν απείχαν, και τους λέμε ότι θα δουλέψουμε, από την πρώτη κιόλας μέρα, για όλους, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς εκδικητικότητα και ρεβανσισμούς» δήλωσε ο γραμματέας ΠΕ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, στο «Ράδιο Κρήτη 101.5».

propoli

«Στις εθνικές εκλογές είμαι βέβαιος ότι θα είναι περισσότεροι οι πολίτες που θα μας εμπιστευθούν, γιατί επιθυμούν ασφάλεια, ενότητα, υπευθυνότητα, κάτι που βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το Ηράκλειο θα έχει δύναμη σε αυτές τις εκλογές» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης.

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας σημείωσε: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Με πολύ κόπο, προσπάθεια και μεράκι, ξεκίνησα από το μηδέν, από τις Καμάρες, εξελέγην βουλευτής Ηρακλείου αρκετές φορές, χάρη στην εμπιστοσύνη των Ηρακλειωτών. Τους τιμώ, τους σέβομαι και ζητώ ξανά την ψήφο τους για να συνεχίσω να τους υπηρετώ με αγάπη, εντιμότητα και συνέπεια».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «η Βουλή λειτουργεί με μία κυβέρνηση που δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Και αυτό ακριβώς αποτυπώνει το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία και τους θεσμούς, και πόσο δύσκολο είναι για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστούν την αλαζονεία, την απελπισία, και την ανάγκη τους να κρατηθούν στην εξουσία».

Επίσης, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι την ευθύνη του ψηφοδελτίου την έχει ξεκάθαρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου. Η άποψή μου ζητήθηκε, την προσέφερα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία δουλειά να ασχολούμαι με πράγματα που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων μου» υπογράμμισε. Μάλιστα, όπως διευκρινησε, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση των 13 περιφερειαρχών στην Αθήνα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Αυτό είναι απόδειξη ότι πραγματικά ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας θα συνεργαστεί με όλους, σεβόμενος τις επιλογές των πολιτών, για την ευημερία της κοινωνίας μας» πρόσθεσε.

Τέλος, ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ υποστήριξε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα, με πολύ έντονα τα κεντρώα στοιχεία, και λόγω της ιδιοσυγκρασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και λόγω της πολιτικής που έχει χαράξει. Για εμάς πρώτα απ’ όλα είναι η πατρίδα, το μέλλον των παιδιών μας, της κοινωνίας και του τόπου μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading