ΚΙΝΑΛ: «Η κυβέρνηση απαξιώνει τη ΔΕΗ και τους πολίτες»

«Καρφιά» στην κυβέρνηση με αφορμή το σημερινό μπλακ άουτ που προκάλεσε προβλήματα στην Αττική εξαπέλυσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Γιώργος Αρβανιτίδης.

propoli

Ο κ. Αρβανιτίδης έκανε λόγο για «εγκατάλειψη της ΔΕΗ από την κυβέρνηση», προσθέτοντας ότι «η εγκατάλειψη της ΔΕΗ από την κυβέρνηση οδηγεί σε συνεχή περιστατικά διακοπών ρεύματος που οδηγούν σε ολοένα και πιο χαοτικές και επικίνδυνες καταστάσεις για χιλιάδες απελπισμένους πολίτες».

Σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη «στη δήθεν “μεταμνημονιακή” Αθήνα του 2018 βιώνουμε ελλείψεις της προπολεμικής Ελλάδας. Εκεί μας οδήγησαν οι πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι διαχειριστικές τους ανεπάρκειες και στα ενεργειακά θέματα».

«Τι πρέπει να γίνει επιτέλους ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες από την έλλειψη αποτελεσματικού πλάνου συντήρησης και ελέγχου των υποσταθμών της ΔΕΗ; Πότε το υπουργείο Ενέργειας θα ενσκήψει σοβαρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ΔΕΗ;», διερωτάται ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Η διαρκής απαξίωση της ΔΕΗ δυστυχώς έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών, που μόνο τα υπερφίαλα διαγγέλματα του κ. Τσίπρα για καθαρές εξόδους δεν συμμερίζονται», καταλήγει ο κ. Αρβανιτίδης.

Loading