Π.Καμμένος: «Όχι σε κοινά ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» (vd)

Όχι σε κάθοδο με κοινά ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις επόμενες εκλογές είπε ο Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση που του έθεσε το Politik για το αν επιβεβαιώνει τα σχετικά ρεπορτάζ και το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο κομμάτων μετεκλογικά, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

propoli

«Η καλή συνεργασία μας στηρίζεται στη διαφορετικότητα· μακάρι τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Κερδίσαμε 6 εκλογικές αναμετρήσεις, θα κερδίσουμε και 7η και 8η. Αν ο ελληνικός λαός δε θέλει να μας ψηφίσει, ας μη μας ψηφίσει· δεν πρόκειται να κρατηθούμε από κανέναν. Τώρα που τα αποτελέσματα θα φανούν στην τσέπη του ελληνικού λαού, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε και να πάμε σε άλλα ψηφοδέλτια. Η σχέση συνεργασίας με τον κόσμο, το πνεύμα εθνικής συμφιλίωσης θα παραμείνει. Γιατί, εκτός από την προσωπική μου σχέση με τον κ. Τσίπρα, είναι πολύ καλές και οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των στελεχών των δύο κομμάτων».

Για το αν δόθηκαν ανταλλάγματα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

«Για το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών στηρίχθηκα εξαρχής στο διεθνές δίκαιο και στις υπάρχουσες συμφωνίες που θα έπρεπε να τηρηθούν. Πήγαμε το θέμα σε επίπεδο διεθνών οργανισμών. Σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Δε δώσαμε ανταλλάγματα για την απελευθέρωσή τους. Βοήθησαν άλλες χώρες και ήταν σημαντική η ομόφωνη στήριξη της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ».

Για τα αναδρομικά των ενστόλων

Σ’ ό,τι αφορά τα αναδρομικά, έχει δοθεί μια υπόσχεση από την πρώτη κυβέρνηση του 2015. Είναι χρήματα που τους τα πήραν από την τσέπη, παράνομα και άδικα. Υπάρχουν στο ταμείο του υπουργείου. Θα δοθούν τον Οκτώβριο ή όποτε βολεύει φορολογικά για να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Ο κ. Ζάεφ είπε ότι τον πονάει η πλάτη του. Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής. Η συνεργασία με τον Αλ. Τσίπρα είναι μια πολύ καλή συνεργασία. Θα την εξετάσει και ο ιστορικός του μέλλοντος. Ακόμα και όταν είχαμε σκληρές αντιρρήσεις δεν υπήρξαν εκβιασμοί και αντιπαραθέσεις. Δεν σας κρύβω ότι θα κάνουμε όλες εκείνες τις προσπάθειες που απαιτούνται για να φτάσουμε μαζί ως το τέλος.

Το θέμα των Πρεσπών ήταν ένα θέμα στο οποίο διαφωνούσαμε εξαρχής. Είχαμε συμφωνήσει ότι δε θα ολοκληρωνόταν μες στην τετραετία. Οι συνθήκες που προέκυψαν στα Σκόπια έφεραν τα πράγματα πιο γρήγορα, όπως και οι κινήσεις του κ. Κοτζιά. Με τη συμφωνία αυτή είμαστε εντελώς αντίθετοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω σε αυτό. Και καταστατικά.

Η συμφωνία παραβιάζεται συνεχώς από τα Σκόπια. Είναι προκλητικοί απέναντι στην Ελλάδα, προκαλούν συνεχώς και δεν καταλαβαίνουν ότι με ή χωρίς το δημοψήφισμα την απόφαση εμείς θα την πάρουμε. Εντάξει, κατεβάσανε τα άλογα του Μέγα Αλέξανδρου και αυτή η πολιτική ήταν φυσικό να τερματιστεί. Έπρεπε όμως να δεχθούν τις ελληνικές θέσεις. Ούτε μακεδονική εθνότητα υπάρχει, ούτε γλώσσα. Εάν κάνουν τις συνταγματικές αλλαγές, θα επανεξεταστεί και πάλι η συμφωνία στο σύνολό της από την ελληνική πλευρά, όπως είπε χθες και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μέχρι το τέλος του 2019 τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει γίνει.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο να περάσει η συμφωνία. Δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή να συνεχίσουμε την παραμονή μας στην κυβέρνηση. Εάν ποτέ φτάσει ο πρωθυπουργός να μου πει ότι όλα είναι έτοιμα για να έρθει η συμφωνία στη Βουλή, τότε η πρώτη πρότασή μου θα είναι δημοψήφισμα, η δεύτερη να έρθει η συμφωνία μετά το τέλος της τετραετίας, και η τρίτη θα είναι η προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως τι θα κάνει. Διότι εδώ, έχουμε μια συμφωνία την οποία η μισή ΝΔ λέει ότι συμφωνεί και ή άλλη μισή όχι. Το όνομα αποτελεί πρόταση της κ. Μπακογιάννη. Υποχρεούται να βγει και να πει εάν θα την ψηφίσει, εάν θα τη συνεχίσει, εάν θα την εφαρμόσει. Εκεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές πολιτικές. Η μόνη ξεκάθαρη θέση είναι η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που λέμε όχι και η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ναι.

Στη ΝΔ άλλα λένε στο εξωτερικό, άλλα στη Θεσσαλονίκη και άλλα στα σαλόνια των Αθηνών. Δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδια, και ειδικότερα με τον κόσμο της Μακεδονίας. Οι ΑΝΕΛ είμαστε κάθετοι. Δεν έχουμε εντολή να παραδώσουμε τον όρο “Μακεδονία”. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε εάν ο κόμπος φτάσει στο χτένι, πράγμα που δεν βλέπω μέχρι το τέλος του 2019».

«Μέχρι το τέλος του χρόνου για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

«Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για προνομιακή μεταχείριση στην υπόθεση του ΠΑΟΚ, όταν οι ομάδες των Αθηνών έχουν αποκτήσει το γήπεδό τους. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μια συζήτηση εδώ και δύο χρόνια. Όπου οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει έναν περιβάλλοντα χώρο 21 στρεμμάτων που δεν μπορεί να έχει άλλη χρήση. Δικαίως, πιστεύω, ο ΠΑΟΚ λέει «δεν είναι δυνατόν να δίνονται σε όλες τις ομάδες των Αθηνών και εμείς να ζητάμε μια έκταση που δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και να πληρώνουμε ένα ενοίκιο». Έτσι με τον πρωθυπουργό  συμφωνήσαμε ότι οφείλει η Πολιτεία να κάνει το πρώτο βήμα και να παραχωρήσει στην ομάδα αυτή την έκταση. Παράλληλα όμως με αυτό το ζήτημα, την πολιτική που θα διευκολύνει την ανέγερση ενός γηπέδου που θα μπορεί να φιλοξενήσει έναν τελικό Europa League, θα έπρεπε να γίνει και ένας νόμος για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της πολεοδομίας, της χωροταξίας, των αδειών, για να μη φτάσουμε σε δέκα χρόνια βάθος για να αδειοδοτηθεί. Έτσι τα 21 στρέμματα θα παραχωρηθούν στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 100 χρόνια μαζί τα δικαιώματα που έχει για τις χρήσεις των στρεμμάτων που έχουν καταπατηθεί από τον δήμο.

Μια εβδομάδα αφότου πάρει τη χρήση ο ΠΑΟΚ, με την κ. Νοτοπούλου θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για τις άλλες δύο τροπολογίες που θα καθορίζουν το πολεοδομικό, έτσι μέχρι την αρχή του χρόνου να ξέρει ο ΠΑΟΚ αν μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες.

Δεν σας κρύβω ότι και άλλες ομάδες μπορεί να έχουν ανάγκες, επικοινώνησα και με τη διοίκηση του Άρη, θα επικοινωνήσω και με τη διοίκηση του Ηρακλή και με την Καλαμαριά και με το Μακεδονικό μιλήσαμε, να δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε. Αντί να υπάρχουν κλειστά στρατόπεδα, προτιμώ να τα πάρει μια ομάδα να τα κάνει γήπεδα ή γυμναστήρια. Είμαστε στη διάθεσή όλων των ομάδων. Μέχρι τώρα έχει ενδιαφερθεί ο Μακεδονικός».

Για την ΑΟΖ και την Τουρκία

«Η ανακήρυξη της ΑΟΖ και η συμφωνία με τις γύρω χώρες είναι έτοιμη. Μέχρι το Πάσχα θα έχουμε τελειώσει. Αυτό σημαίνει ότι από την πλευρά που δεν έχουμε αντιδράσεις θα προχωρήσουμε. Θεωρώ ότι αυτό είναι και προς το συμφέρον της Τουρκίας, να συμφωνήσει στη χάραξη της ΑΟΖ μεταξύ μας. Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος. Αν δείτε τον επιχειρησιακό χάρτη, θα διαπιστώσετε ότι έχει αναπτυχθεί ο μισός στόλος της Μεσογείου και πλοία πολεμικά από όλες τις χώρες. Ακόμα και από τη Βραζιλία.

Για τα κοιτάσματα της Επανομής

Επίσης μας απασχολεί πάρα πολύ το θέμα της Επανομής. Υπάρχουν δύο γεωτρήσεις σε αυτή την περιοχή από το 1986 και μετά σταμάτησαν. Οι σωληνώσεις είναι πολύ παλιές. Θα βοηθήσει και το υπουργείο, ώστε να προχωρήσουν οι όποιες εξορύξεις φυσικού αερίου, χωρίς να κινδυνεύσει η περιοχή».

Για το αν θα στηρίξει Τζιτζικώστα και Μπουτάρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Θα αρχίσω από το εύκολο. Όχι, δεν θα συνταχθούμε με τον Γιάννη Μπουτάρη. Μας έβαλαν δίπλα δίπλα προχθές στα εγκαίνια της ΔΕΘ, αλλά έχουμε διαφορετικές απόψεις με τον κ. Μπουτάρη. Για την υποψηφιότητα που θα στηρίξουμε δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Εάν μου επιτρέπετε, η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή θέλει έναν δήμαρχο που θα πιστέψει στο όραμα και θα ενώσει τις δυνάμεις της πόλης. Δεν σας κρύβω ότι η Θεσσαλονίκη είναι από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Είναι αμαρτία αυτή η πόλη, σε περίοδο έκθεσης, να μην έχει φώτα. Κλειστά τα φώτα. Να βλέπει κανείς ότι βρίσκεται σε μια εγκαταλελειμμένη πόλη. Εμείς θα βοηθήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια από έναν άνθρωπο που έχει όραμα.

Στην Περιφέρεια ξέρετε όλοι ότι με τον κ. Τζιτζικώστα έχουμε στενές σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές είναι φιλικές, όπως και με την κ. Πατουλίδου. Εκείνος πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει. Εμείς εδώ είμαστε να συζητήσουμε και να κουβεντιάσουμε».

Σχετικά με το γιατί μένει στην κυβέρνηση, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Στο θέμα του ονόματος είναι ξεκάθαρο. Δεν δεχόμαστε κανένα παράγωγο του ονόματος που εμπεριέχει τη λέξη “Μακεδονία”. Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει. Έχετε δει καμιά υπογραφή του πρωθυπουργού; Υπάρχει απλά ένα κείμενο υπογεγραμμένο από τους υπουργούς Εξωτερικών προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες που, όταν θα τελειώσουν και αν τελειώσουν και αν γίνουν αποδεκτές και αν αποφασίσει ο ελληνικός λαός, τότε θα μετατραπεί σε συμφωνία. Μέχρι τότε δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Υπάρχει ένα κοινό κείμενο που ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με το οποίο δεν συναινώ και για το οποίο μέχρι το τέλος δεν θα το στηρίξω.

Τώρα μου λέτε αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, του οποίου η αδερφή έχει ανακαλύψει το “Βόρεια Μακεδονία”. Το υποστηρίζει μέχρι και σήμερα δημόσια. Η κ. Μπακογιάννη ήθελε να κάνει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης γι’ αυτόν τον λόγο, για να ρίξω εγώ την κυβέρνηση. Χωρίς εκείνη να μας λέει αν πέσει η κυβέρνηση τι θα κάνει. Εμείς εάν ρίχναμε την κυβέρνηση τον Ιούνιο θα είχαμε υπονομεύσει το έργο του ελληνικού λαού, χωρίς να υπάρχει καμία διαφορά στην υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών. Εάν εμείς είχαμε ρίξει την κυβέρνηση, δεν θα φτάναμε στην 21η Αυγούστου. Δεν θα προχωράγαμε στην απόδοση των οφειλομένων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και στην τελική ο κ. Μητσοτάκης γιατί δεν απαντά εάν δέχεται ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”. Εγώ σας απαντώ ξεκάθαρα, δεν δέχομαι τη χρήση αυτού του ονόματος».

Για τη συνάντηση με τον Ευ. Αντώναρο και το αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ

«Με τον κ. Αντώναρο έχουμε στενές σχέσεις. Είναι καραμανλικός, όπως είμαι κι εγώ. Εμείς πιστεύουμε στη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, ούτε τον κ. Βορίδη, ούτε τον κ. Πλεύρη, ούτε κανέναν από τους νεοφασίστες που έφερε ο κ. Σαμαράς στη ΝΔ. Δεν είχε την κ. Μιράντα Ξαφά που λέει ότι πρέπει να κουτσουρέψουμε τις συντάξεις. Εμείς πιστεύουμε στη ΝΔ του κοινωνικού νεοφιλελευθερισμού που πιστεύει στην κοινωνική συνύπαρξη, που νομιμοποίησε το ΚΚΕ, που ήρθε το ’74 και συνένωσε όλες τις δυνάμεις, στη ΝΔ που συγκυβέρνησε με τον Χαρίλαο Φλωράκη και τον Λεωνίδα Κύρκο. Είναι η ΝΔ του διαλόγου. Και αυτή η ΝΔ δεν υπάρχει πια. Αλλά οι δυνάμεις όλων όσοι διαγραφήκαμε, συνομιλούμε. Συνομιλώ και με στελέχη της ΝΔ που έχουν εγκλωβιστεί εκεί μέσα και βλέπουν αντιπρόεδρό τους τον Γεωργιάδη. Θα συνομιλούμε και με άλλους, για να δώσουμε στον κόσμο μια εναλλακτική λύση».

Για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης

«Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε καμιά διαφωνία για την παραμονή του ΥΜΑΘ. Εγώ, στην πρώτη συζήτηση που είχα κάνει με τον κ. Τσίπρα είχα ζητήσει την παραμονή δύο υπουργείων. Του Μακεδονίας-Θράκης και του υπουργείου Αιγαίου.

Εγώ ζήτησα από την κ. Κόλλια να μεταφερθεί στο Εθνικής Άμυνας. Με την κ. Νοτοπούλου χαίρομαι να συνεργάζομαι και θεωρώ πολύ άδικες και ρατσιστικές τις επιθέσεις που έγιναν εναντίον της. Αγαπάει πολύ τη Θράκη και τη Μακεδονία και θα την βοηθήσουμε με όλη μας τη δύναμη».

Για τους δύο Τούρκους στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο

«Πρέπει να σας πω ότι ο κ. Ακάρ με κάλεσε στην Τουρκία. Θεωρώ υποχρέωση να έχουμε δίαυλο επικοινωνίας. Θα κάνουμε ένα βήμα – δεν μου πέρασε στιγμή να κρατήσουμε τους στρατιωτικούς της Τουρκίας περισσότερο στην Ελλάδα».

Για τα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου

«Σ’ ό,τι αφορά  τα επεισόδια, κι εγώ θεωρώ ότι έγιναν. Εισέπνευσα τα δακρυγόνα βγαίνοντας από το Βελλίδειο. Όμως στο ΣΚΑΪ και σε ένα άλλο μέσο είδα το πρωί να βγάζουν φωτογραφίες από το 2011. Δεν αμφιβάλλω ότι έγιναν επεισόδια. Κακώς έγιναν επεισόδια. Αλλά το να κάνεις ένα συλλαλητήριο την ημέρα που μιλά ο πρωθυπουργός, που έχει υψηλόβαθμα στελέχη της Αμερικής, 50 εταιρείες, δεν είναι σωστό.

Ναι στη διαμαρτυρία που μπορεί να γίνει ειρηνικά. Αλλά όχι στην πρόκληση που μας εκθέτει. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να φτάνουμε σε τέτοιου είδους συγκρούσεις, αλλά οι αποστάσεις είναι κοντινές και η αστυνομία έπρεπε να πάρει μέτρα».

Για το αν θα διαδήλωνε στο συλλαλητήριο εάν δεν ήταν ΥΠΕΘΑ

«Και σαν υπουργός θα πήγαινα, αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να γίνει το Σάββατο. Κάνει ζημιά ακόμη και σε εμάς που υποστηρίζουμε τη μη χρήση του όρου Μακεδονία».

Για το εάν η λύση στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η μη λύση

«Ναι, μπορεί να είναι η μη λύση. Πώς προέκυψε το όνομα Μακεδονία; Κάποια στιγμή ο Τίτο ανακάλυψε ότι πρέπει να ιδρύσει μια επαρχία που θα της δώσει το όνομα της ιστορικής Μακεδονίας προκειμένου να απαιτήσει έξοδο προς το Αιγαίο. Πήρε λοιπόν τους Σλάβους από την περιοχή του Πιρίν, τους ονόμασε Μακεδόνες και τους είπε πηγαίνετε να διεκδικήσετε τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχω αντίρρηση ότι οι άνθρωποι αυτοί μεγάλωσαν με αυτόν τον μύθο. Τον μύθο του Τίτο. Εμείς, όμως, έχουμε κανένα λόγο να πληρώσουμε τον μύθο αυτόν; Για ποιον λόγο να μπούμε σε μια αντιπαράθεση ιδίως στην Β. Ελλάδα που ενοχλείται, για να ικανοποιήσουμε μια ομάδα 100.000 ανθρώπων που είναι θύματα μιας προπαγάνδας.

Να βρούμε λύση. Εγώ δεν πιστεύω ότι με τα Σκόπια πρέπει να βρισκόμαστε σε πόλεμο. Και σαν πολίτης της χώρας, θέλω να ανοίγουμε και τράπεζες εκεί και να κάνουμε και δουλειές. Εάν ωστόσο πηγαίναμε στο “Σλαβομακεδονία” που συζητήθηκε το 1990, είναι κάτι που προσδιορίζει αυτό το μόρφωμα. Οτιδήποτε άλλο προκαλεί παρεξηγήσεις. Μην ξεχνάμε ότι οι Βαλκανικοί Πόλεμοι είναι κοντά. Δεν χρειάζεται να πατάμε τον κάλο ανθρώπων που έχουν χύσει το αίμα τους για τη Μακεδονία. Μπορεί λοιπόν η λύση να είναι η μη λύση. Ή αφού κάναμε 25 χρόνια, ας τα κάνουμε 35. Σε δέκα χρόνια μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να τα λύσουμε;».

Για την ΕΛΒΟ

«Ξέρετε ότι κάναμε ένα περίπτερο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την ΕΛΒΟ. Είχε το θράσος να εμφανιστεί εκεί ο εκκαθαριστής. Ο εκκαθαριστής της ΕΛΒΟ είναι προσωπικά υπεύθυνος για τη μη λειτουργία της εταιρείας. Λειτουργεί ως εργαλείο των Γερμανών για να κλείσει την εταιρεία, να απολυθούν οι εργαζόμενοι, και σαμποτάρει οποιαδήποτε προσπάθεια λειτουργίας της. Τον κρίνω ευθέως και θεωρώ ότι πρέπει άμεσα είτε να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη γι’ αυτή του τη συμπεριφορά είτε να αποπεμφθεί από το ΔΣ.

Για την ΕΛΒΟ υπήρχε προσφορά από την εταιρεία Paramount της Ν. Αφρικής, μαζί με μία προσφορά-μαϊμού που δόθηκε από τους Γερμανούς. Ο κ. εκκαθαριστής απέκλεισε τους Νοτιοαφρικανούς, που δεσμεύτηκαν για όλα. Και το κάνει επίτηδες, αργεί να κάνει διαπραγμάτευση, διότι λειτουργεί ως όργανο των Γερμανών, που δεν θέλουν να λειτουργεί η ΕΛΒΟ. Σε αντίθεση με τα δικά τους σχέδια, η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει η ΕΛΒΟ. Και το υπουργείο Μεταφορών και το υπουργείο Άμυνας. Και με τους εργαζόμενους είμαστε σε συνεννόηση και αντιλαμβάνομαι τον πόνο τους. Ζητώ από τα ΜΜΕ να διερευνήσετε τον ρόλο του εκκαθαριστή, εν ανάγκη να παρέμβει και η δικαιοσύνη. Η ΕΛΒΟ πρέπει να λειτουργήσει τώρα. Είναι εθνική ανάγκη».

Οι «ατάκες» που ξεχώρισαν

Ο συνήθης… ατακαδόρος Πάνος Καμμένος έδωσε για ακόμη μία φορά τροφή για ποικίλα σχόλια με τις προσωπικές επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε:

«Η κ. Παναγιωταρέα πρέπει να είναι η μοναδική εκπρόσωπος τάφου παγκοσμίως» είπε μιλώντας για την Αμφίπολη, «έχουμε νταβατζήδες που διώκονται για εμπόριο ναρκωτικών και αγοράζουν ΜΜΕ, όπως ο κ. Μαρινάκης» είπε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Παπανδρέου και είπε στη δημοσιογράφο της Αυγής ότι «μας σαμποτάρουν» όταν δε λειτούργησε το μικρόφωνό της…

https://youtu.be/0gAiA_A0nVg

Loading