Ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την επιλογή των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων του κόμματος, ορίζεται η 24η Οκτωμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας πως η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και με την αξιοποίηση νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων λαμβάνει μια ακόμη πρωτιά. Ειδικότερα, «Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων» επισημαίνει.
Ταυτόχρονα, συμπεριλαμβάνεται ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος nd.gr στην ενότητα “Εσωκομματικές Εκλογές” είναι συνημμένη η εγκύκλιος των εκλογών, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.
Δείτε επίσης: Το πρόγραμμα του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα στη Θεσσαλονίκη
- Συναρπαστική υποδοχή για τον Κουκουρέγια από Βινίσιους και Ροντρίγκο
- Σύλληψη 64χρονης για κλοπή χρυσών λιρών από τον εγγονό της στη Θεσσαλονίκη
- Αποχωρεί από την πολυτελή κατοικία του ο Ολίσε
- Ιράν: Καταστροφή αμερικανικών εγκαταστάσεων στην Ιορδανία και το Κουβέιτ
- Δύο γκολ σε δύο αγώνες για τον Σον στην ήττα της Ρεάλ Σολτ Λέικ
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
