Η Αχτσιόγλου καταγγέλλει την αδράνεια της κυβέρνησης και την πολιτική ευθύνη του Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών. Η βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με τη Νέα Αριστερά, Έφη Αχτσιόγλου, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης, αναφερόμενη στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ και στην απόφασή της να προχωρήσει σε αμνήστευση των πολιτικά εμπλεκομένων στο έγκλημα των Τεμπών. Η ΝΔ παραπέμπει τον κ. Καραμανλή για ένα απλό πλημμέλημα, αμνηστεύοντας ουσιαστικά τις ποινικές του ευθύνες.
Η κ. Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, σημείωσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης δεν σχετίζεται με τις νομικές και ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων. Η πλειοψηφία της ΝΔ απέρριψε σειρά αδικημάτων που έθεσε η αντιπολίτευση, παράγοντας έτσι δεδικασμένο και αθώωση για αυτά. Ανέφερε επίσης πως ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες ως θύμα, ενώ έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη για την κατάσταση.
Η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε την ανάγκη να διερευνηθεί η εμπλοκή του κ. Μητσοτάκη στη διατάραξη των συγκοινωνιών, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για κανένα πολιτικό πρόσωπο. «Ο πρωθυπουργός υπήρξε ακραία αλαζονικός, προσβάλλοντας τα θύματα και την κοινωνία με υβριστικές εκφράσεις», σημείωσε, εκφράζοντας την ανησυχία της ότι η κυβέρνηση, μέσω ενεργειών και παραλείψεων, προσπαθεί να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.
Πηγή περιεχομένου: in.gr