Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης

Η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης.

Την μεγαλη εικόνα από τη σημερινή πανελλαδική τηλεδιάσκεψη μεταφέρουν πηγές προσκείμενες στην τάση «6 συν 6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συζήτηση πήραν μέρος περισσότερα από 1.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα.

propoli

Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους. Δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνομωσίας και προσωπικές επιθέσεις, όπως επισημαίνεται.

Επιπλέον, η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα, προσθέτουν τα μέλη της τάσης «6 συν 6».

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, καταλήγουν.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνδιάσκεψη – Υπέρ της εξόδου η ομάδα Αχτσιόγλου μετά την κρίσιμη συνεδρίαση

Loading