(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανδρουλάκης από Κρήτη: O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με φορείς και σεισμόπληκτους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον νομό Ηρακλείου – Δείτε φωτογραφίες

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στην αγορά του Αρκαλοχωρίου, όπου συνομίλησε με κατοίκους, παραγωνούς και τοπικούς φορείς.

propoli

Επίσης, έκανε μια βόλτα στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου όπου συνομίλησε και με παραγωγούς στην λαϊκή αγορά, ενώ αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο, παρουσία φορέων της περιοχής αλλά και σεισμόπληκτων.

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νωρίτερα ο δήμαρχος Αρκαλοχωρίου κ. Β. Κεγκέρογλου, επεσήμανε ότι πολλές σεισμόπληκτες οικογένειες συνεχίζουν να περνούν δύσκολα 2,5 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό, ενώ οι διαδικασίες έκδοσης αδειών επισκευής για 5.000 σπίτια που έχουν επισημανθεί ως «κίτρινα» και «κόκκινα» δεν προσωρούν αρκετά γρήγορα. Όπως είπε, έχουν εκδοθεί 100 άδειες μέχρι σήμερα ενώ 160 οικογένειες μένουν ακόμα σε οικίσκους. Άλλες 160 οικογένειες ζουν σε «κίτρινα» και «κόκκινα» σπίτια, ενώ όπως υποστήριξε «δεν υπάρχει βούληση για επίσπευση της διαδικασίας».

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο κ. Ανδρουλάκης θα μεταβεί στον χώρο που υπάρχουν οικίσκοι με σεισμόπληκτες οικογένειες για να μιλήσει μαζί τους. Το βράδυ θα μεταβεί στην Μεσσαρά, θα επισκεφτεί το δημαρχείο του Δήμου Γόρτυνος και στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στις Μοίρες.

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πηγή: ERTNews

Loading