Ανδρουλάκης: Σφοδρή κριτική στον Μητσοτάκη για ανακρίβειες και αδιέξοδα

Ανδρουλάκης: Σφοδρή κριτική στον Μητσοτάκη για ανακρίβειες και αδιέξοδα

Η κριτική του Νίκου Ανδρουλάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναδεικνύει σοβαρά πολιτικά αδιέξοδα και διαφθορά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εκτόξευσε σοβαρές κατηγορίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού. Αναφέροντας ότι ο Μητσοτάκης δείχνει σημάδια άγχους και ανακρίβειες, υποστήριξε πως έχει εισέλθει σε μία μη αναστρέψιμη πορεία.

Ο Ανδρουλάκης επικέντρωσε την κριτική του και σε θέματα που αφορούν την επένδυση της ηλεκτρικής υποδομής ανοικτά της Κάσου, αναφέροντας ότι οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επισημαίνοντας τη δυστοκία της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα, επεσήμανε ότι η επένδυση έχει σταματήσει παρά τις διαβεβαιώσεις του Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καυτηρίασε την κυβερνητική στάση σχετικά με το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, εκφράζοντας αμφιβολίες για την ανακρίβεια των κυβερνητικών επιχειρημάτων περί έλλειψης επιβαρυντικών στοιχείων για τους υπουργούς Αυγενάκη και Βορίδη. Ανέφερε ότι έχει υποβληθεί δικογραφία που ζητά τη διερεύνηση συγκεκριμένων αδικημάτων από ευρωπαϊκούς εισαγγελείς.

Επιπλέον, κατήγγειλε την κυβερνητική στρατηγική, επισημαίνοντας ότι το μοντέλο λειτουργίας της κυβέρνησης συνιστά ουσιαστικά αμνήστευση των υπουργών της. Σημείωσε ότι η διαδικασία που έχει προγραμματιστεί δεν είναι επαρκής για τη διερεύνηση των εγκλημάτων που αναφέρει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Ο Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στη σημασία του να γίνουν πλήρεις έλεγχοι στις πρακτικές του ΟΠΕΚΕΠΕ και κατήγγειλε ότι υπάρχουν διασυνδέσεις και διαφθορά, εκφράζοντας ανησυχία για τη διαχείριση των επιδοτήσεων και τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούνται οι πόροι. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει ευθύνες και να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play