ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ευρωεκλογές 2024: Με Χαρίτση, Αχτσιόγλου, Βούτση και Τσακαλώτο το δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς

Το δεκάλεπτο σποτ για τις ευρωεκλογές δημοσίευσε η Νέα Αριστερά, με τους Αλέξη Χαρίτση, Έφη Αχτσιόγλου, Νίκο Βούτση και Ευκλείδη Τσακαλώτο να μιλούν για τις κάλπες του Ιουνίου.

Με τη συμμετοχή κεντρικών στελεχών της Νέας Αριστεράς αλλά και νεότερων δόθηκε στον αέρα σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου το προεκλογικό σποτ του κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

propoli

Όπως σημειώνεται από τη Νέα Αριστερά είναι ένα σποτ «διαφορετικό με σύγχρονη και φρέσκια αισθητική, που συνδέει το χθες, το σήμερα και το αύριο της Αριστεράς».

Οι συμμετέχοντες, που είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος, η γραμματέας της κοινβουλευτικής ομάδας Πέτη Πέρκα, η ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ελένη Βλάχου, ο εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ Γρηγόρης Σίμος, η φοιτήτρια και εργαζόμενη στην εστίαση Χριστίνα Μανουσίδου και η μηχανικός Μαρίζα Γιαννούλη, απαντούν σε διάφορα ερωτήματα που τους ετίθετο.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες απαντούν στο τι σημαίνει σήμερα Αριστερά, στην ερώτηση για το «εάν είναι ξεπερασμένες οι ιδέες της Αριστεράς ή πιο επίκαιρες από ποτέ», στο γιατί να επιλεχθεί από τους ψηφοφόρους η Νέα Αριστερά αλλά και στο… δίλημμα «μπάνιο ή εκλογές».

Δείτε επίσης: Τέμπη: Οι εμπειρογνώμονες των συγγενών αναφέρουν εκτροχιασμό τρένων πριν τη σύγκρουση

Loading