Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε για 24 ώρες να εξαπατήσει τους δανειολήπτες, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ.
Αποκαλύφθηκε η απάτη καθώς η παρέμβαση της κυβέρνησης δεν θα έχει καμία αναδρομική ισχύ. Το ΠΑΣΟΚ τονίζει χαρακτηριστικά ότι οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με το νομοσχέδιο για τα καταναλωτικά δάνεια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η κριτική του ΠΑΣΟΚ εστιάζει στην έλλειψη ουσιαστικών μέτρων που θα προστατεύσουν τους δανειολήπτες. Η κυβέρνηση φαίνεται να μην έχει λάβει υπόψη τις ανησυχίες των πολιτών, γεγονός που ενισχύει την αίσθηση της απογοήτευσης.
Η κατάσταση αυτή προκαλεί ανησυχία στους δανειολήπτες, οι οποίοι περιμένουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η πολιτική αυτή της κυβέρνησης ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία στο σύνολό της.
![]()
