Οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζουν για τις αποκαλύψεις εις βάρος της κυβέρνησης, και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, σχολιάζει ότι «μάλλον το έχουν γυρίσει στη stand up comedy».
Ο κ. Τσουκαλάς υπογραμμίζει ότι ο κ. Βάρρας και ο κ. Μυλωνάκης «έδωσαν» τον κ. Βορίδη, τον οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία έχει καλύψει με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, παρά την περηφάνια της κυβέρνησης για αυτά τα γεγονότα. «Ούτε ο Γκέμπελς δεν είχε επινοήσει τέτοιου μεγέθους προπαγάνδα», προσθέτει, ενώ αναφέρεται και στην πίεση που ασκήθηκε από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ να μην ελεγχθεί η σύζυγος του κ. Ξυλούρη.
«Καθιστούν γραφική την πολιτική ζωή του τόπου και εκμαυλίζουν συνειδήσεις με τις πρακτικές τους. Ό,τι σάπιο και να αποκαλύπτεται, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτοαποθεώνεται», σημειώνει ο κ. Τσουκαλάς, προσθέτοντας ότι «θα πιούν το πικρό ποτήρι των αποκαλύψεων μέχρι το τέλος».
Ως κατακλείδα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ρωτά «για ποιο λόγο ο κ. Μυλωνάκης αποκάλυψε το επιβαρυντικό σημείωμα για τον κ. Βορίδη, αφού παραγράφηκαν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του», τονίζοντας ότι «προφανώς είναι ρητορική ερώτηση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ