Δεδομένη η συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Κυρ. Βελόπουλο

Δεδομένη η συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Κυρ. Βελόπουλο

«Όταν τα ελληνικά ΜΜΕ εξετάζουν ‘σενάρια συνεργασίας’ ενώ ο Δούκας ‘στεφανώνει’ τη συνεργασία με τον Τσίπρα, τότε δεν υπάρχει ‘σενάριο συνεργασίας’, αλλά μια δεδομένη συνεργασία», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων Χ. Δούκα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε επίσης: «Μια συνεργασία η οποία θα κορυφωθεί με τη συνεργασία των τριών κομμάτων (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ), έχοντας ως ‘μπαλαντέρ’ τα δήθεν νέα κόμματα που έφτιαξε το σύστημα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο».

Η δήλωση του Βελόπουλου εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πολιτική δυναμική και τις στρατηγικές συμμαχίες που διαμορφώνονται στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Η αναφορά του στην ‘μπαλαντέρ’ ρόλο των νέων κομμάτων υποδηλώνει μια ανησυχία για την κατεύθυνση της πολιτικής συνεργασίας στη χώρα.

Loading

Play