Δημοσκόπηση Politic για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου: Ρεκόρ δυσαρέσκειας για την δημοτική αρχή – «Χάνει έδαφος» ο Μανδαλιανός

Λιγότερο ικανοποιημένοι από ποτέ οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου από το έργο της δημοτικής αρχής σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Politic

Σχεδόν το 70% αγγίζει η δυσαρέσκεια των δημοτών για το έργο της διοίκησης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, σε αντίθεση με το 30% που δηλώνει ικανοποιημένο για το μήνα του Μαΐου.

propoli

Ειδικότερα, η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγαλύτερη στη δημοτική ενότητα του Κορδελιού (78,4%) ενώ στον Εύοσμο το αντίστοιχο ποσοστό είναι της τάξης του 61%. Παρόλο τον ανασχηματισμό της διοίκησης στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, στο τέλος του 21, και την προσωρινή ανάκαμψη, η δυσαρέσκεια παρουσιάζει αυξητική τάση.

Όσον αφορά την πολιτική ταυτότητα των ψηφοφόρων, το μεγαλύτερο ποσοστό δυσαρέσκειας εντοπίζεται σε αυτούς που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν Καμαρινό (83,3%) και ακολουθούν οι ψηφοφόροι του Σούλα (82,9%). Από τους ψηφοφόρους του Μανδαλιανού, το 54,5% είναι ικανοποιημένο από την απόδοση της δημοτικής αρχής ενώ το 45,5% δηλώνει λίγο/καθόλου ικανοποιημένο.

Ακολουθούν οι καρτέλες με τη δημοτικότητα των προσώπων ανά δημοτική ενότητα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός λαμβάνει πολύ χαμηλό ποσοστό δημοφιλίας στο Κορδελιό (17%), σε αντίθεση με τη δημοτική ενότητα του Ευόσμου (58,8%). Ο Λ. Αλεξανδρίδης απολαμβάνει υψηλότερη δημοτικότητα στον Εύοσμο (26,3%), ο Β. Ανδρεάδης στο Κορδελιό (17,3%), ο Γ. Χατζηβρέττας στον Εύοσμο (33,3%), ο Ν. Ζυγάς στον Εύοσμο (8,5%) και ο Α. Κοκονάς έχει σχεδόν το ίδιο ποσοστό δημοφιλίας (1,8) και στις δύο δημοτικές ενότητες.

Όσον αφορά τις “μονομαχίες”, η υποψηφιότητα του Λ. Αλεξανδρίδη, φαίνεται ότι απειλεί αυτή του σημερινού δημάρχου K. Μανδαλιανού.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά της αναμέτρησης μεταξύ των προσώπων:

Τέλος, μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Καμαρινού ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ούτε όμως και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μεταξύ των Λ. Αλεξανδρίδη (29,2%) και Β. Ανδρεάδη (16,7%), ο Αλεξανδρίδης είναι αυτός ο οποίος απολαμβάνει το ψηλότερο ποσοστό δημοφιλίας για υποψήφιος δήμαρχος.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview για την Politic: 8 στους 10 παραδέχονται ότι αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς

Loading