(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Δριμεία επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη: «Ψεύτης, επικίνδυνος και ψεκασμένος»

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών να εμπεριέχουν βαρύτατες εκφράσεις, όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η δευτερολογία του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

propoli

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε ψεύτη, επικίνδυνο, άσχετο και ψεκασμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ υποστήριξε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να λοιδορεί την πολιτική του αξιοπρέπεια. Ακολούθως, επεσήμανε ότι από τη στιγμή που η συζήτηση πήγε επί προσωπικού, έχει να πει πάρα πολλά. Ο κ. Βελόπουλος ανέλυσε το πώς τοποθετούνται ανεμογεννήτριες στα βουνά, υπερθεματίζοντας ότι καίγονται δάση για να μπορούν να περάσουν τα πτερύγια των ανεμογεννητριών προς τα σημεία όπου έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν.

«Είπε τα άλλα κόμματα, μικροκομματίδια, ο πορφυρογέννητος που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του και είναι φιλοξενούμενος στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε μεταξύ άλλων. Επιπλέον, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε επικριτικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα, εκείνος αποχωρεί από τη Βουλή.

Δείτε επίσης: Σπαρτιάτες – Β. Στίγκας: «Δεν έχω σχέση με τον Κασιδιάρη» – Βαριές κουβέντες από τους υπόλοιπους βουλευτές

Loading