Στο 16ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, αναφέρθηκε στις φοιτητικές εκλογές, τονίζοντας ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναδείχθηκε και πάλι πρώτη δύναμη στα ελληνικά πανεπιστήμια. «Ήταν μια δύσκολη μάχη μέσα σε αντίξοες συνθήκες αλλά προβάλλοντας τις ιδέες μας, κερδίσαμε και οι ιδέες μας δικαιώθηκαν», δήλωσε.
Ο Γεωργίου υπογράμμισε ότι «η δύναμη της ΝΔ δεν μετριέται μόνο στις εκλογικές νίκες ή στα ποσοστά», αλλά και στους αγώνες και τις επιτυχίες της παράταξης, που αντέχει στον χρόνο χάρη στους ανθρώπους της.
Επιπλέον, επισήμανε ότι το συνέδριο διεξάγεται σε μια κρίσιμη συγκυρία, γεμάτη προκλήσεις και δυνατότητες για το μέλλον της Ελλάδας και της νέας γενιάς. «Η σταθερότητα που βιώνει σήμερα η Ελλάδα δεν είναι δεδομένη», τόνισε, αναγνωρίζοντας τη σημασία της καθημερινής μάχης ευθύνης.
Αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία του 2027, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι η Ελλάδα δεν θα επιλέξει αυτόν που φωνάζει περισσότερο αλλά αυτόν που κρατά όρθια τη χώρα», επισημαίνοντας την ευθύνη της νεολαίας να επικοινωνεί το έργο της κυβέρνησης.
Τέλος, μίλησε για την Εθνική Πύλη Νεολαίας και την ανάγκη δημιουργίας ενός δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος για τους νέους εργαζόμενους.
![]()
