Ευθυμίου: «Δεν μπορεί να τιμωρείται ο Άρης μ’ αυτόν τον τρόπο»

Τοποθετήθηκε δημόσια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης με την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου.

Η κ. Ευθυμίου χαρακτηρίζει άδικη την ποινή και δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων, για την ένταξη του Άρη στο μνημόνιο με τη FIFA.

propoli

«Ενώ όλοι επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα και οι αθλητικές ομάδες στις προπονήσεις τους, με την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, η συγκεκριμένη ομάδα ταλαιπωρείται για λάθη του παρελθόντος. Ήδη ο Άρης έχει πληρώσει τα χρέη του με υποβιβασμούς και παίζοντας σε χαμηλές κατηγορίες», δήλωσε αρχικά η κ. Ευθυμίου.

Η βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε με νόημα: «Ο Άρης είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με μακρόχρονη πορεία και δεν μπορεί να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο και σωστό. Ο Άρης είναι πλέον μία νέα εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ και δεν πρέπει να αναλάβει τα χρέη της προηγούμενης. Η FIFA, όπως ορίζει το καταστατικό της, οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο κάθε χώρας και να μη λαμβάνει αποφάσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτό. Ως βουλευτής, πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια του Άρη, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, ενεργώντας με γνώμονα το καλό της πόλης μας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα».

Δείτε επίσης: Δίκη Τοπαλούδη: Μεγάλη ένταση – Μένει η εισαγγελέας

Loading