Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο δικηγόρος και πρώην Υπουργός Αντώνης Φούσας σε ηλικία 82 ετών.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Αντώνης Φούσας, μέχρι προ μηνός στα έδρανα των δικαστηρίων, είχε προ 3μηνου διαγνωσθεί με νευροενδοκρινή καρκίνο κύστεως ταχυτάτης εξέλιξης, και τις τελευταίες ημέρες, μετά από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Γεννημένος στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Μάχιμος δικηγόρος από το 1974 μέχρι σήμερα, με σημαντική παρουσία και προσφορά στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στην ποινική.
Διετέλεσε Υπουργός στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα, στην Οικουμενική Κυβέρνηση και στην Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων του Καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα.
Υπήρξε για πολλά χρόνια Βουλευτής Ιωαννίνων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με όραμά του την ευημερία και ανάπτυξη της Ηπείρου και της ιδιαίτερης πατρίδας του, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό και για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στη Δικαιοσύνη και την Ήπειρο και αφήνει σημαντικό συγγραφικό έργο».
Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει μεθαύριο στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ψυχικού ενώ την επόμενη μέρα θα ενταφιαστεί στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».
Δείτε επίσης: Ν. Δένδιας: Θα μεταβεί σε Λονδίνο και Βιέννη
- Ο Όουεν Γουίλσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπεν Στίλερ και Τέρι Πόλο στο Meet the Parents 4
- Στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού ο Β. Κικίλιας – Όλη η προσοχή στα στενά του Ορμούζ
- Η κλήση του Τσάμπι Αλόνσο και οι απαιτήσεις της Ρεάλ
- Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε απάντηση της Τεχεράνης
- Ιωάννης Παπαπέτρου: Μια λαμπρή πορεία στο μπάσκετ γεμάτη τίτλους και επιτυχίες