Ο βουλευτής Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν παρευρέθηκε σε εκδήλωση του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε προκαλώντας αντιδράσεις
Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου ζητά από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να δώσει απαντήσεις για την κίνηση αυτή του Μπουρχάν Μπαράν.
Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με ανάρτησή του στο twitter ζητά εξηγήσεις από τον συνάδελφό του για την παρουσία του στην εκδήλωση και τις εικόνες που ποζάρει με φόντο την τουρκική σημαία.
Στην ανάρτησή του γράφει:
«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, εκτός του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, το «παρών» έδωσαν επίσης ο δήμαρχος του Γιλντιρίμ Προύσας Οκτάι Γιλμάζ και ο βουλευτής Προύσας Οσμάν Μεστέν.
Δείτε επίσης: ΜέΡΑ25: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του τουρκικού HDP
- Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και συμπαραγωγή με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
- Ασταμάτητος Παναιτωλικός, πέρασε με 2-0 από τη Λιβαδειά και έκανε το 3 στα 3
- Σβήνει η φωτιά στα Καλάβρυτα, χωρίς ενεργό μέτωπο στους Πετσάκους
- Νίκη σε φιλικό για τον Ηρακλή, αλλά ο τραυματισμός του Λεκιού σκίασε το 89-73 επί της ΑΕΚ Λάρνακας
- ΔΕΘ 100 χρόνια μέλλον: η επετειακή έκθεση που ενώνει παρελθόν, παρόν και ανάπλαση
![]()
